Velg veggdekorer som passer akkurat dere

21 januar 2021
admin

Det finnes mange forskjellige typer veggdekorer og når man skal velge hva man vil ta med seg inn i hjemmet sitt handler det aller mest bare om å finne ut av hva det er som gir deg den gleden som du ønsker deg. For hjemmene våre skal bidra med triggere so gjør oss glade, avslappede og gir oss energi.

Å velge de typene veggdekorer som passer inn hos akkurat dere handler i høy grad om hvordan man kuraterer en samling av ting so fungerer som en positiv påminnelse i hverdagen. For barna er det kanskje wallstickers av figurer eller innenfor et tema som de er veldig opptatt av for tiden og for voksne kan det være det samme, bare med en mer voksen vri på det.

Veggdekorer kan være plakater, wallstickers, fototapet og mange andre ting. Det man skal velge er det som gir best mening for dere og heldigvis er alle løsningene rimelige nok til at man kan prøve seg frem i forhold til hva man faktisk liker best når det kommer opp på veggen.

Gjør det til en personlig fortelling

Hjemmene våre forteller en historie om hvem vi er. Det gjelder selv om vi prøver å bidra til den eller ikke. For vi forteller en historie gjennom hvilke valg vi tar, hvordan vi lever og hva det er vi har og tar med oss hjem. Så hvorfor ikke ta aktivt tak i nettopp den historien og skape et narrativ som vi ønsker oss.

Vi valgte akkurat masse forskjellige wallstickers hos sohu-shop og lot barna velge sine egne motiver. Noe av det fine var at vi selv kunne velge størrelsen på dem, noe som var Vedlig praktisk i forhold til å kunne få alt til å passe sammen på barnerommene. Det er noe som absolutt kan anbefales hvis man ønsker seg noe litt billig, men veldig fint og personlig.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu