Økt livskvalitet 

21 august 2020
admin

Økt livskvalitet 

Det er ingen som ønsker seg en diagnose som medfører et behov for ortopediske hjelpemidler, men heldigvis finnes de, hvis det ikke kan unngår. Gjennom en elektronisk henvisning fra legeen din kan du få hjelp til å bestille ortopediske hjelpemidler og få noe til er tilpasset til akkurat det du har behov for.

Det gjør det lettere å komme videre med livet ditt på en måte som er mest mulig givende og gir den beste livskvaliteten du kan forestille deg. Med hovedkontor i trondheim og avdelinger i Ålesund og Namsos og godt og vel 60 ansatte utvikler, fremstiller, tilpasser og vedlikeholder Trøndelag Ortopediske Verksted ortopediske hjelpemidler.

De reiser også til Levanger, Orkdal, Volda og Mork som en del av det daglige virke. Det dekker et stort område der det er behov for hjelp og du kan lese mer om tilbudene og hvordan man går frem på https://www.tov.no/

Ortopediske hjelpemidler

Ortopediske hjelpemidler er hjelpemidler som man har behov for når man har mistet en kroppsdel eller mistet funksjonen i et bevegelses-organ enten helt eller delvis.

De tilpasses alltid 100% individuelt og er basert på den opplevelsen og de utfordringene som det individet som trenger hjelpen har. Dette skjer som oftest i samarbeid med både individet selv og legen deres. Ortopediske hjelpemidler er proteser, ortoser og ortopedisk fottøy. 

Som pasient..

I Norge har man som pasient rett til støtte til å dekke utgifter i forbindelse med anskaffelse, fornyelse og vedlikehold av ortopedisk hjelpemidler. Noen ganger kan en legespesialist også rekvirere hjelpemidler til behandling. Men uansett hva får du hjelp til å betale det du trenger for å få en god hverdag.

Det er ikke noen god opplevelse å skulle gå igjennom noe av det her, så det er bra at man hvert fall kan få støtte til den økonomiske byrden som følger med.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu