Hudpleietipsene som gjelder akkurat nå

06 februar 2023
Johanne Larsen

Det er ingen tvil om at hudpleie er i vinden for tiden, og hvis man tilbringer tid på sosiale medier, så blir det åpenbart at det hele tiden oppdages nye ting – og nye trender oppstår. Men hvordan finner man rundt i det, og hvordan skaper man en helhetlig skjønnhetsrutine? Det skal vi se på her. 

Vi elsker aktive ingredienser 

Det er mange ting som trender på sosiale medier som TikTok og Instagram, men det er aktive ingredienser som står i sentrum. Det kan naturligvis bety flere ting, men det handler om at man bruker ingredienser som rent faktisk har en effekt. Det kan være ting som c-vitamin, retinol eller niacinamid. Det er noen av de mest trendy akkurat nå. Men det er viktigst du sørger for å bruke ingredienser som passer for deg og din hud – ikke bare det som er trendy. Sørg for god fukt hvis du er tørr, og ikke bruk for tunge ingredienser på fet hud. Velg hudpleie som jobber for deg, ikke mot deg – og kom nærmere på det resultatet du vil ha. Akkurat nå er glasert donut-hud i vinden, og derfor er fukt som regel en viktig kilde. 

Andre viktige deler av en skjønnhetsrutine

Hårfjerning

Men det er også viktig å huske på at en hudpleierutine egentlig er en helhetlig skjønnhetsrutine, og at den som regel innebærer flere ting enn bare hurdpleie. Det kan for eksempel også innebære ting som hårfjerning, hvis du liker å få gjort det i salong eller hjemme. Der skjer det hele tiden nye innovative ting som det kan være verdt å følge med på. Det finnes mange metoder for hårfjerning, som du kan få gjort i salong for et mer effektivt resultat. Da kan man få et resultat som varer lenger, og som i noen tilfeller kan bli permanent, som ved gjentatte laserbehandlinger. Det er lurt å gjøre litt god research først og finne en klinikk du stoler på. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu