Fjern dårlig lukt med Air Wick

20 januar 2021
admin

Alle ønsker seg en god, frisk duft i hjemmet, men det er ikke alltid like lett å sørge for at det er nettopp det. Og særlig ikke om vinteren når det er så kaldt at det å ha åpne vinduer, eller bare det å lufte en kort stund, føles litt utenfor rekkevidde. Vi har akkurat kjøpt masse forskjellige luftfriskere fra Air Wick på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html i håp om å skape en mer frisk lukt hjemme hos oss.

Det er så mange deilige lukter om sommeren. Blomster, vind, hav, gress – alle de gode luktene som kommer med sesongen. Det å henge klær til tørk ute i solen gjør at de lukter helt spesielt. Å ha åpne vinduer skaper et inneklima som er helt fantastisk og fjerner all dårlig lukt. Men hva gjør vi om vinteren?

Det å fjerne dårlig lukt og skape en mer frisk og god lukt hjemme er absolutt noe man ønsker seg spesielt mye om vinteren, så vi gleder oss til å se om ikke valget vårt kan hjelpe oss med nettopp det.

Fjern dårlig lukt og skap bedre klima inne

Dårlig lukt i hjemmet er ikke noe man ønsker seg og er for oss en av de tingene vi er opptatt av å fjerne. Det er så innmari greit å ha noe på badet og toalettet som kan ta dårlig lukt og rom som vaskerommet eller gangen er også bra steder å ha en luftfrisker. Det gjør at ikke bare dårlig lukt blir fjernet, men god lukt blir samtidig tilført.

Nordmenn har ikke tradisjon for å bry seg om inneklima på den måten, men det er faktisk en veldig bra og lett ting å gjøre hvis man ønsker å fjerne dårlig lukt i hjemmet. Det krever ikke så mye innsats akkurat og resultatene er absolutt verdt det hvis du spør meg.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu