Finn den perfekte dressjakken

11 juni 2020
admin

Finn den perfekte dressjakken

De siste mange tiårene har en mer maskulin edge inntatt det kvinnelige klesindustrien og blazer til dame har gått fra å være noe som man bare hadde på seg på kontoret, til et statement piece som kan brukes til både hverdag og fest — den lille prikken over i’en som faktisk i mange tilfeller løfter og fullfører antrekket som helhet. Og selv om mange sikker har vært i kjærestens skap for å låne en dressjakke er det ikke helt det samme som en perfekt blazer til dame, den som passer figuren din perfekt og er laget akkurat til de fantastiske kurvene som mennene ikke har.

Trenger du inspirasjon?

Det har aldri vært lettere å finne en blazer til dame som passer deg og stilen din. Markedet har virkelig tatt til seg dressjakken som en absolutt mote-darling og mulighetene for personlig uttrykk og stil er uendelige. Kleins har et kjempestort sortiment med blazer til dame der du kan gå på oppdagelse i masse store merker og hente inspirasjon til både din neste dressjakke og ditt neste antrekk. Personlig stil er viktigere enn noen gang og heldigvis er det også større rom for nettopp det i profesjonelle sammenhenger. Steder som instagram er fulle av inspirasjon i forhold til hvordan du skal style blazer til dame, enten det er til mer avslappede settinger som en deilig brunch med jentene på en søndag eller til en viktig presentasjon på jobb. Uansett hva du velger er det et hav av inspirasjon der ute, sånn at du kan finne det som er perfekt for deg.

 

Trender fra store motehus

Enten du går for high street eller designer blazer til dame kan du være helt med på moten. Selv om de store motehusene ofte setter trendene er det rik mulighet for å finne noe som passer din prisklasse. Og hvis du vil unne deg noe ekstra fint er Kleins virkelig stedet for det. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu