Velg det helt riktige verktøyet til Boring

15 desember 2020
admin

Velg det helt riktige verktøyet til Boring 

Når man skal velge verktøy til boring er det mange ting man skal tenke på, men det aller viktigste er kvaliteten av verktøyet man kjøper og det at man er helt avklart med hva det er man har behov for. Det er nemlig de to hoved-faktorene som spiller inn på resultatet aller, aller mest når det kommer til Boring.

Vi fikk anbefalt å snakke med Seco Tools når vi skulle oppgradere det verktøyet vi jobber med og trengte et nytt bor i solid hardmetall vi kunne bruke til en rekke oppgaver. De borene som de har der omfatter mange forskjellige geometrier, diametre og belegg og kan brukes til mange forskjellige materialer.

Det å vite at de man kjøper av har kunder i mange bransjer er bra. Det gjorde i hvert fall oss mer sikre på valget vårt at de hadde verktøy som kunne klare et bredt spekter av materialer. Det er ofte flere steder man skal bruke boret sitt, så det å vite at det kan brukes allsidig er viktig. I hvert fall for oss.

Gode spesifikasjoner

Det er viktig med verktøy som kan brukes allsidig og de borene vi har sett på her har en diameter på så lite som 0.1 mm og helt opp til 20 mm og det gjør at vi vet at vi kan bruke det til å løse en rekke oppgaver i bedriften vår.

Når man driver for eksempel innenfor industri og medisin kan det være helt avgjørende at boret går helt ned til så liten som 0.1 mm. Det er også mange forskjellige geometriske muligheter som egner seg til å bli brukt sammen med ulike materialer. 

Den diversiteten som boret gir gør at man kan føle seg sikker på at man kan løse alle de oppgavene man har behov for med ett og samme bor.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu