Velg design og funksjonalitet

25 november 2020
admin

Velg design og funksjonalitet

Vintermørket er ikke gøy. Jeg tror ikke det er noen som elsker akkurat det ved vinteren. Det er fint at det er snø. Noen liker til og med kulda. Og mørket er til en viss grad et koselig element som gjør sesongen vi likevel tilbringer mest inne enda litt mer koselig.

Men når dagene blir kortere og kortere og lyset svinner for hver dag som går øker også behovet for fokus på belysning inne i hjemmene våre. Når det kommer til design er det bare fantasien og smaken som setter begrensingene. Hvis du ønsker deg for eksempel en hübsch lampe er det absolutt mulig å få tak i. Vi kjøpte vår på lampemesteren.no fordi de har det største utvalget.

Velg unikt for deg

Det å velge belysning er en stor beslutning og er ikke noe man skal ta lett på egentlig. For lys er en stor del av interiøret og tar faktisk mer plass i det store bildet enn det gjør rent konkret fysisk. En hübsch lampe som er så enkelt og elegant kan passe inn nesten over alt og har et utrolig lekkert uttrykk som løfter et hvert rom til et nytt nivå. Vi er så innmari fornøyde med vår.

Velvære og mental helse

Vintermørket er noe mange sliter med og det blir ekstra viktig å investere i den mentale helsa vår. Det høres kanskje dumt ut at det å kjøpe for eksempel en hübsch lampe kan være en del av å ta vare på den mentale helsa vår, men jeg vil tørre å påstå at det er sant. Når vi skal overleve den mørke tiden, som gir mange depresjon og andre lidelser knyttet til sesongen, er faktisk terapi i form av lys en av de aller mest utbredte behandlingene. Lys i mørketiden er rett og slett medisin!

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu