Spar penger med LED

20 juni 2022
Maria Laugesen

editorial

Lamper og belysning er en viktig del av hjemmet vårt, og det er viktig at våre lyskilder er av høy kvalitet og har en lang holdbarhet. Akkurat dette – og en lang rekke flere fordeler – kan du få når du velger LED-lyskilder til hjemmet.

Flere fordeler med LED

LED er en moderne teknologi som anvendes i lyspærer og andre lyskilder, og det brukes i høy grad som alternativ til den eldre og tradisjonelle lyspæren. Årsakene til at LED tar over er mange, og du får en rekke fordeler for både deg selv og miljøet ved å velge LED.

Først og fremst gir LED et veldig behagelig lys, og du har muligheten til å justere på lysstyrken. Noen lyskilder gjør det tilmed mulig å endre på lysets varme eller helt å skifte fargen. En av de viktigste faktorene er at du bruker mye mindre energi, fordi teknologien kan produsere mye mer lys fra samme mengde energi. Det betyr at du sparer penger på strømregningen, at du bidrar til å ta vare på miljøet, og at lyspæren din holder i utrolig lang tid før den må skiftes.

led

En lyspære for alle lamper

Det finnes altså mange fordeler med LED på både det økonomiske området, i forhold til miljøet og ikke minst fleksibiliteten. Og i dag kan du virkelig få en LED-lyskilde til ethvert formål, uansett hvilke lamper du har i hjemmet.

En av de mest anvendte er GU10 LED-lyspærene som du kan se på siden her https://ledlyskilder.no/19135-gu10-led. Denne lyspæren brukes til veldig mange lamper i private hjem og på arbeidsplasser, og er altså svært allsidig. Lyspærene finnes i mange forskjellige varianter avhengig av om den skal være dimbar eller ikke, hvilken farge lyset skal ha, om lyset må kunne skifte farge, og om du skal kunne bruke fjernkontroll til å endre på lyset. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu