Søk profesjonell rusbehandling i dag

10 april 2019
Maria Laugesen
Søk profesjonell rusbehandling i dag

Rusavhengighet kan være mange ting, og finnes på flere forskjellige nivå. Noen har kjempet med avhengighet av alkohol eller stoff gjennom mange år og andre har en begynnende avhengighet på vei. Noen har et åpent misbruk som pårørende vet om, mens andre skjuler sine rusproblemer for venner og familie. Det er viktig at du ikke står alene med din avhengighet, og profesjonell hjelp kan sikre deg en rusfri fremtid. Å søke profesjonell hjelp er et klart tegn på styrke, og det viser at du har et ønske om en lysere, sunnere og bedre fremtid for deg selv og dine pårørende.

Hos Heimveg kan du få profesjonell rusbehandling på høyeste faglige nivå. Deres behandlere inkluderer blant annet leger og terapeuter med både erfaring og viten innen rusproblemer og avrusing. De står klar til å hjelpe alle typer og nivå av rusavhengighet, så det er aldri for sent eller tidlig å søke hjelp. Du trenger heller ikke bekymre deg om at pårørende får kjennskap til avhengigheten. Behandlingsforløpet er anonymt og diskret, og det foregår i skjermede omgivelser på deres behandlingsplass i Spania. Her får du trygge, flotte omgivelser der du får det best mulige utgangspunktet for å gjennomføre din rusbehandling.

Behandling av rusproblemer består gjerne av en psykologisk del, der du får økt motivasjon, mental støtte og større viten om avhengigheten din. Her får du støtte og redskaper til å arbeide med din avhengighet. Den andre delen er en medikament-basert del, der du gjennom nøye utvalgte medikamenter kan forebygge eller motvirke noen av de abstinenssymptomer som kan oppstå underveis. Hele forløpet varetas av spesifikt utdannede fagfolk som i fellesskap med deg skreddersyr behandlingen slik at den passer akkurat for dine individuelle ønsker og behov. Kontakt avrusingsklinikken Heimveg i dag og hør mer om dine muligheter. Det er helt uforpliktende å ta kontakt!

Flere nyheter

20. februar 2023

Vaskemester på 1-2-3