Skift dine vinduer i dag

12 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Sliter du med kalde vegger, trekk og fukt på vinduene? Da er det kanskje på tide å skifte ut vinduene dine til nye, tette og bedre modeller. Les mer her om hva du bør være oppmerksom på.

Hvorfor du sliter med fukt på vinduene

Våkner du opp hver morgen med fukt på innsiden av vinduene dine? Da kan det skyldes at vinduene dine ikke er tette. I dette tilfelle vil den varme luften fra rommet møte det kalde vindu, og derfor blir luften også kald. Dette kan føre til at veggen under vinduet blir veldig kaldt, og kan samtidig bety at du får mye kondensasjon på innsiden av vinduet ditt.

Vil du bli kvitt kald luft og kondensasjon, da er løsningen noen ganger å skifte ut hele vinduet. Nye vinduer er nemlig laget på en måte som holder helt tett, og som derfor ikke medfører kald luft rundt vinduet.

Finn nye vinduer online

Er det på tide å skifte ut dine vinduer, da skal du finne ut hvilken type du vil skifte til. Du må blant annet velge:

 – Hvilket materiale du vil ha? Her er tre/alu kanskje den mest populære kombinasjonen grunnet styrke, utseende og vedlikehold.

 – Hvordan de skal åpne? For eksempel toppstyrt, sidehengslet eller med toppsving.

 – Hvilken størrelse og form de skal ha.

 – Hvordan farge og design skal se ut.

dør og vindu

Hos https://skanva.no/ kan du se et stort utvalg av vinduer, og her kan du finne noe for enhver smak. De finnes i en lang rekke forskjellige størrelser og designs, så du kan helt sikkert også finne noe som passer for din bolig. Du kan alltid være sikker på at kvaliteten er helt i topp, og med stor kompetanse og erfaring på området kan Skanva hjelpe deg med å finne frem til det helt riktige vindu for ditt hjem.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu