Oppussing som gir umiddelbar effekt

01 august 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange små ting man kan gjøre hvis man vil pusse opp boligen, uten å skulle pusse opp helt. Det er nemlig både dyrt, slitsomt og tidkrevende å skulle pusse opp, men noen ganger trenger man en liten forandring. Her skal vi se på noen grep som gir umiddelbar effekt, så du kan få oppusset følelse uten å helrenovere. 

Du trenger ikke nødvendigvis å helrenovere 

For det er jo ikke sånn at du nødvendigvis trenger å helrenovere for å få den nyoppussede, deilige følelsen. Det er ikke alltid så mye som skal til, men hva du skal gjøre, kommer selvfølgelig i stor grad an på hvilken stand boligen din er i fra før. Er det sånn at du kanskje bare trenger å skifte ut ting som tekstiler?

Det å skifte puter, tepper og gardiner, kan gjøre mye for helhetsuttrykket i boligen din, uten at det krever en full oppussing i seg selv. Det er kanskje også bare på sin plass med et strøk maling, kanskje bare på en enkelt vegg for å få inn litt farge og forandring? Ta en analyse av boligen din og finn ut av hva som skal til, så du ikke pusser opp unødvendig mye. 

gulvafslibning silkeborg

På tide å slipe gulvene?

En annen ting som gir umiddelbar effekt, er gulvslipning. Når man sliper gulvene får man frem et nytt og flott lag av tregulvet, som ser renere og mer ensartet, ja, rett og slett nytt og friskt ut. I og med at gulvet dekker så mye av hjemmet som det gjør, er det ikke så rart at dette er noe som gir stor og umiddelbar effekt.

På Gulvkanonen kan du lese mer og få gode tips til slipning av gulv, og også hvordan man behandler dem. Det er nemlig viktig at du sørger for å pleie gulvene dine riktig, og gir dem den behandlingen de trenger. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu