La barna være med å velge plakater online

25 januar 2021
admin

Når man skal gjøre noe på barnerommet i forhold til innredning eller dekorasjon kan man som voksen selv ha mange tanker og ønsker for hvordan det skal se ut. Man er den som sitter med pengene. Man er den som sitter med den endelige beslutningen og man er den som tross alt har best smak.

Men det er ikke bare det det handler om når man skal innrede et barnerom. For når man skal innrede et barnerom handler det i høy grad om å skape et rom der barna har lyst til å være. Det å gi dem innflytelse kan være med på å gjøre at de føler seg mer hjemme der, sover bedre der om natten og vil ha med venner hjem for å leke der.

Men barn har ikke alltid så god smak. Ingen overraskelse der. Men som voksen kan man finne ut av hvilken måte de kan være med å ha innflytelse. For eksempel når man skal kjøpe plakater online til barnerommet. Man kan snakke med dem om et tema og det kan være med på å velge ut motiver som de liker.

Gi barnet følelse av å ha innflytelse

Selv om barn sjelden har stil eller smak som de voksne kan være med på er det likevel viktig å la barna føle at de har innflytelse på det som ender opp på rommet deres. Når man for eksempel skal bestille plakater online kan man selv ha bestemt størrelse, kvalitet og valgt ut fem motiver for eksempel.

Når man har gjort det kan man la barnet få lov til å være med på å velge mellom de motivene som man har valgt ut. På den måten føler barnet at de får lov til å være med på å bestemme, samtidig som at man som voksen faktisk har valgt først.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu