Innredningen du glemmer

31 mai 2021
Johanne Larsen

Innredning kan være utrolig mange ting, og derfor er det ikke så rart at det er lett å glemme noen viktige elementer. Her skal vi se litt nærmere på noen av de tingene som er lette å glemme, men som egentlig spiller en stor rolle. 

Gulv

Det er mange som glemmer hvor stor rolle gulv egentlig spiller når det kommer til innredning. Det er nemlig stor forskjell på hva slags gulv man velger å ha, og det kan få et hjem til å se velpolert ut, når man har et flott gulv. Det handler også i stor grad om stil, for det gir et helt annet stiluttrykk med en klikkparkett enn et hvitlutet Dinesen-gulv, eller vinylgulv. Derfor er den stilen du går etter med innredningen din også en svært viktig faktor, når det kommer til å velge gulv. Ergo er det viktig å velge noe som tilføyer noe, snarere enn å trekke det ned eller i en annen retning enn det du har tenkt. Det samme gjelder faktisk for det neste elementet som vi skal se på nå. 

Vinduer

Et annet element som mange glemmer når de skal innrede, er noe som mange tenker er strukturelt, men som egentlig kan skiftes ut – nemlig vinduer. Vinduer er ikke noe som varer evig, og de fleste vinduer blir faktisk utette etterhvert og trenger å bli skiftet ut, med mindre man vil ha en veldig høy varmeregning. Det er jo også sånn at vinduer er den primære lyskilden når det kommer til dagslys i de aller fleste boliger. Ergo er det viktig at vinduene er som de skal. Hvilken stil man velger, har også her noe å si for hvilket uttrykk man får på innredningen. Derfor er det ikke det samme hva du velger. På https://klarvinduer.no/vinduer finner du et stort utvalg billige kvalitetsvinduer så du kan finne noe som passer for deg. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu