Hvorfor drar alle på bilferie?

13 februar 2023
Johanne Larsen

Bilferier er i vinden som aldri før! Men hva bør du egentlig sørge for å sjekke før dere drar, og hva er det lurt å tenke på? Det skal vi se litt nærmere på her. La oss begynne med noe så basalt som førerkort. 

Bør alle de voksne på bilferien ha lappen? 

Det er kanskje en selvfølge at man bør ha lappen for å dra på bilferie, men hvis man er på venne- eller familietur og det er flere voksne i bilen, ja, så er det kanskje lurt at det er mer enn èn person som kan kjøre. Det er først og fremst veldig sårbart at bare èn kan kjøre hvis man skulle bli syk eller lignende. Det har seg også sånn at det er viktig at man får hvilt ordentlig, spesielt i løpet av lange kjørestrekninger. Derfor er det lurt at flere har lappen, så man alltid har en avløser og det ikke bare er en person som sitter med hele byrden av å skulle kjøre. Hvis man er tidlig ute, kan man kanskje ta lappen med blant annet dette som formål – da kan man legge planer for flere spennende bilferier i fremtiden. Det er heldigvis mange gode muligheter for å ta lappen. Finn en trafikkskole i Ålesund, eller i nærheten av deg og kom i gang nå. 

Derfor elsker vi bilferie!

Trafikkskole

Det er ikke så rart at vi elsker bilferie. Det er utrolig spennende å sette seg inn i bilen med alt man trenger og legge ut på reise. Det som er en av de største fordelene med å dra på bilferie, er at man kan være mye mer spontan enn med en flyreise. Man kan stoppe der man vil, dra dit man vil og man kan ha med seg alle tingene sine i bilen. Det er på mange måter mer praktisk, og i tillegg er selve bilturen en opplevelse i seg selv.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu