Hva kan man gjøre med hårtap?

15 april 2020
Johanne Hansen
Hva kan man gjøre med hårtap?

Mange menn blir plutselig rammet av dårligere selvtillit og tilnærmet eksistensiell krise når man plutselig mister håret. Men er det så rart at man blir påvirket egentlig? Og hva kan man gjøre for å forebygge og eventuelt motvirke allerede begynt hårtap? Her kan du lese mer. 

Hår er en del av identiteten vår

Det som først og fremst gjør at mange menn føler seg veldig påvirket av begynnende eller drastisk hårtap er, på samme måte som mange kvinner ville, at man føler at man mister identiteten sin. Hår er faktisk en stor del av utseendet vårt og det er en måte vi kan endre utseende på totalt med bare få grep. Håret utgjør en stor del av hvordan vi identifiserer oss selv og hvordan vi oppfattes av andre. Derfor er det et tap av indentitet når håret begynner å bli tynnere eller man mister det helt. Hår er også et tegn på ungdom og vitalitet, og mange menn føler derfor at de blir prematurt gamle når håret begynner å forsvinne. 

Hva kan man gjøre?

Hår og hårtap har vokst seg til en kjempestor industri i hele verden og det jobbes med flere forskjellige alternativer for kurer og produkter som kan forebygge og motvirke hårtap. Noen av disse er veldig effektive. Man kan for eksempel se nærmere på produkter som https://puregrow.no/ for å se produkter og resultater som har vist seg å ha særdeles god effekt mot hårtap og forebygge hårtap. Det er også andre løsninger som er langt mer drastiske. Du har helt sikkert hørt om hårtatoveringer. Det som er problemet med dette er at resultatet fort kan se litt unaturlig ut, det er ikke det de fleste som mister håret ønsker. Derfor kan produkter som kan gi et mer naturlig resultat og faktisk sørge for at det vokser mer hår, være en bedre løsning for mange, for å få selvtilliten tilbake. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu