Flotte og fargerike wallstickers

14 juli 2021
Maria Laugesen

På barnerommet skal det være plass for lek og moro. Her skal barne føle seg hjemme og ha det koselig. Derfor velger de fleste også å bruke en del flere farger på barnerommet enn i resten av hjemmet. Farger, motiver og dekorasjoner inspirerer barna til lek, skaper lys og moro. 

Du kan få farger inn på barnerommet med herlige wallstickers som samtidig gir et personlig preg. La barna være med når du skal velge wallstickers for barnerommet.

Stort utvalg av fargerike wallstickers

Wallstickers er små klistremerker som monteres direkte på veggen. Det kan blant annet være tall og bokstaver eller små og store motiver. De er utrolig populære som veggdekorasjon på barnerommet, fordi de både er enkle å feste og fjerne igjen. Det er et smart valg fordi barnas interesser endrer seg fort i de første årene.

Hos Sohu-Shop.no kan du finne et imponerende utvalg av wallstickers, og her kan du helt sikkert finne noe som passer for deres barnerom. 

For eksempel er det masse wallstickers med de søteste dyrene som giraffer, aper, pingviner og hester. Disse finnes i mange ulike farger, designs og størrelser så du kan velge presis det som barna elsker. Er jenten eller gutten glad i sport, da kan du også få masse kule wallstickers med fotball og annen sport.

Personlige stickers med navn

Hvis barna får være med i beslutningen, da vil de fort føle at wallstickeren er veldig personlig. Spesielt fordi du ofte vil velge en sticker av et dyr, en sport, en tegneserie eller lignende som barnet har et forhold til allerede. Og dette blir selvfølgelig kun enda bedre av at du kan få wallstickers for barnerommet med navn. Her kan du altså skrive på barnets eget navn i noen av de herlige designs, og slik blir den helt unik og personlig for ditt hjem.

 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu