Firmatur er noe alle ansatte ønsker seg

11 desember 2019
Mathias Bjelland
Firmatur er noe alle ansatte ønsker seg

Fordelene med en firmatur

De siste årene har mange universitetsutdannede klønet seg for å finne en god jobb. De sørger for at deres CV er det beste det kan være, og håper på det beste resultatet. Men det mange arbeidssøkere ikke er klar over, er at selskaper også må konkurrere om ansatte. Etter hvert som befolkningen blir eldre og arbeidsstyrken begynner å krympe, må selskaper finne flere måter å ikke bare tiltrekke seg nytt talent, men også for å beholde menneskene de allerede har.

En virkelig effektiv måte å gjøre dette på er ved å være vertskap for en firmatur. Firmaturer slik som hos https://signaturreise.no/ kan betjene ganske mange funksjoner. Den mest åpenbare funksjonen er å vise de ansatte hvor mye selskapet setter pris på hva de gjør og deres verdifulle bidrag til selskapet. Dette gjør at ansatte føler seg verdsatt og vil gjøre det mer sannsynlig at de vil være på i stedet for å flytte til et annet selskap.

De ansatte blir bedre kjent

En annen fordel med å ha en firmatur i stedet for bare å gi alle en reisebevis, er at det gjør at ansatte kan bli bedre kjent med hverandre. Ansatte fra forskjellige avdelinger som kanskje aldri har snakket med hverandre før, har muligheten til å samhandle med hverandre. Dette vil ikke bare få folk til å bli mer komfortable med hverandre, men de vil også ha en bedre forståelse av hverandre på et personlig nivå.

Når de kommer tilbake fra disse turene, vil ansatte ha en større følelse av tilhørighet i selskapet. Ansatte vil også være mer harmoniske og sammenhengende som en gruppe på grunn av den delte opplevelsen av en firmatur. Når de får lunsj med ansatte i andre selskaper, vil de definitivt snakke om hvor gode de blir behandlet. Dette vil vekke andre menneskers interesse for å sende deres CV inn for åpne stillinger.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu