Bli kvitt din rusavhengighet

04 juni 2019
Maria Laugesen
Bli kvitt din rusavhengighet

Går du med tanker om å søke profesjonell hjelp mot rusavhengighet? Da kan Heimveg hjelpe deg. De tilbyr den høyeste standard av profesjonell rusavvenning, og deres utdannede personale står klar til å hjelpe enhver med rusavhengighet. Dette gjelder uansett om du sliter med avhengighet av stoff eller alkohol, og hvor lenge du har hatt problemet. Slik spiller det ingen rolle om du er på vei inn i et misbruk nå, eller om du gjennom mange år har vært avhengig av rusmidler. Deres personale har erfaring med alle typer rusavhengighet, og de kan skreddersy deres løsninger til dine individuelle behov slik at du får den best mulige opplevelsen.

Rusavvenning kan bestå av flere forskjellige tiltak, og den endelige prosessen avhenger fullstendig av deg og dine behov. Mange vil ha behov for medisinsk hjelp i forbindelse med avrusing. Dette skjer for å forebygge eller minske de abstinens symptomer som vil oppstå i forbindelse med at du slutter på et rusmiddel. Medisinen blir selvfølgelig tilpasset deg og din øvrige helse for å sikre et trygt og godt resultat. Samtidig vil den medisinske behandlingen alltid kombineres med en viss grad av mental støtte og psykologisk hjelp. Det kan være samtaler som øker din motivasjon og din tro på deg selv, forskjellige verktøy og teknikker som du kan bruke fremover, samt selvfølgelig støtte og oppbakking i prosessen.

Din rusavvenning vil skje i skjermede og trygge omgivelser i fellesskap med andre, slik at du kan forbli anonym men samtidig hente støtte fra andre i samme situasjon. Sikkerheten og tryggheten er i topp, og du får de mest optimale omgivelser for deg. Vil du høre mer om profesjonell avrusing, så kontakt Heimveg og ta en uforpliktende snakk med de om din situasjon. Det er første trinn på veien til å sikre en bedre, tryggere og sunnere fremtid for deg og dine omgivelser.

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu