Asfaltering av uteområde

30 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Begynner uteområdet å se litt vel trist og slitent ut? Det er heldigvis noen enkle grep du kan ta, både med innkjørsel og hageområde, for å få det hele til å se litt bedre ut – hele året. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Innred et helårs-uteområde 

Mange utnytter rett og slett ikke uteområdet godt nok, og ser det bare som noe man kan bruke om våren og sommeren når det er varmt i luften og det blomstrer. Det er dog ikke tilfellet. Det er nemlig mange smarte ting du kan gjøre med både hagen og uteområdet for å få et ekstra rom – som du kan bruke store deler av året. Det handler blant annet om å være litt taktisk når man skal plante. Er det noen ting som du kan ha i innkjørselen, som er grønne hele året? Da slipper du en trist innkjørsel, som ikke virker særlig velkommende for gjester. 

image

Hvis du vil gjøre innkjørselen litt ekstra fin, kan du også plante blomster og bed som gjør det litt grønt, og danner en flott ramme for hjemmet ditt. Hva med lykter og lys, som gjør det hyggelig å kjøre inn? 

Asfaltering er et godt triks

En annen måte å friske opp uteområdet på, er rett og slett og rydde opp der det er blitt humplete og rotete. Her kan innkjørselen være et godt eksempel. Asfaltering kan være den oppfriskningen av uteområdet du trenger. Da får du en jevn, flott og funksjonell innkjørsel – som er det første gjestene ser når de kommer hjem til deg. Dermed får du en innkjørsel som gir et godt inntrykk av hjemmet ditt – allerede før gjestene kommer inn. Det er også mer behagelig å kjøre på. Hvis du har et større uteområde med stier og veier, kan asfaltering også være en god og praktisk løsning her. 

Flere nyheter

04. april 2024

Toppsving vindu